Jeffrey Rutgers
Jeffrey Rutgers Theo Beumer

Bennekom koestert punt

19 september 2020 om 19:03 Voetbal

BENNEKOM ,,Als je een wedstrijd niet kunt winnen, moet je zorgen dat je deze niet verliest.’’ Woorden van Bennekom-trainer Aad van den Berg na de 0-0 tegen SVI.

,,Ik had ze in de voorbereiding gezien. Maar van die ploeg waren er maar twee spelers over’’, begint van den Berg zijn terugblik. ,,SVI speelde volle bak voor uit. Daar hadden wij het heel moeilijk mee. Zij hadden zeker ook de nodige kansen. Gelukkig viel het balletje steeds net goed voor ons.’’

Ook in de tweede drie kwartier was het voordeel voor de ploeg uit Zwolle. ,,In de laatste fase had de overwinning ook nog onze kant kunnen opvallen. De sterk spelende Jeffrey Rutgers en Fabian Beukhof waren nog gevaarlijk. Maar een overwinning zou niet verdiend zijn geweest.’’

,,Mede dankzij het ijzersterke centrale duo Mike Jansen en Just Berends wisten we de nul te houden. Ik denk dat we het puntje moeten koesteren. SVI heeft mij als ploeg verrast’’, concludeerde Aad van den Berg.

Zes van de zeven wedstrijden eindigden in deze klasse onbeslist. Alleen DOS Kampen won van Go Ahead Kampen. Zaterdag moet Bennekom bij Nunspeet op bezoek.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie