Afbeelding
Theo Beumer

Ede/Victoria moet De Paasberg voorrang geven

3 oktober 2020 om 19:42 Voetbal

EDE ,,Voetballend gezien was het een goede wedstrijd van ons. Op dat gebied waren wij ook beter dan De Paasberg. Omdat het in verdedigend opzicht niet scherp genoeg was, verlies je toch met 2-4’’, vatte Danny Suitela samen.

De Ede/Victoria trainer zag zijn ploeg al snel op voorsprong gekomen. ,,Een strafschop, na hands, werd door Jordy Lourens benut. Blijkbaar was de euforie zo groot, dat het al snel weer gelijk stond.’’

,,Daarna kregen wij de kansen op voorsprong te komen. Jordy Lourens miste een 100% kans. En Amar Sieuwram schoot zelf, waar hij de bal beter had kunnen voorgeven. ‘’ Nu stond het halverwege 1-2, door het tweede doelpunt van Jesse ter Beek.

De thuisploeg was in het tweede bedrijf twee keer gevaarlijk via een vrije trap van Geoffrey van de Kamp. De tweede poging was raak. Dat betekende de 2-3. In de slotfase zorgde een benutte strafschop voor de definitieve beslissing: 2-4.

Ede/Victoria staat na drie ontmoetingen nog steeds op de hatelijke nul. Zaterdag staat de uitwedstrijd bij Veluwse Boys op het programma. ,,Daar moeten wij dan maar de eerste punten van het seizoen pakken’’, kijkt Danny Suitela alweer voor uit.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie