Doelpunten: Kemal Kandemir 1-0; Kahrim Lahri 2-0; Rowan Leenders 2-1.

7 september 2011 om 00:00 Voetbal

Fortissimo heeft Elistha met een 2-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. ,,Maar wel een draak van een wedstrijd. En dat terwijl we zo goed begonnen”, oordeelde trainer Marco Rou. Hij zag zijn ploeg al snel op een 1-0 voorsprong komen.,,Daarvoor waren al een drietal honderd procent kansen gemist. Maar Kemal Kandemir wist gelukkig wel het net te vinden. Ik ging er eens goed voor zitten. Fortissimo speelde een klasse beter”, meende Rou. In de 21e minuut mocht zijn ploeg een strafschop nemen.

Het was Kahrim Lahri die door de Elster doelman onderuit werd gehaald. Tegen alle voetbalwetten in nam Lahri de strafschop zelf en scoorde: 2-0 ,,Geen vuiltje aan de lucht. Fortissimo had geen kans weggeven”, had de trainer gezien. Maar na bijna veertig minuten spelen ging René Plate de fout in. Rowan Leenders schoot slap in maar doelman Dennis van Bruxvoort had er geen antwoord op: 2-1. ,,De tweede helft had schriftelijk afgedaan kunnen worden. Wij oogden onzeker. Elistha, een matige ploeg die het heel moeilijk krijgt, kon niet beter. De punten noteren en gauw vergeten.”, aldus Rou.