Doelpunt: Toine van Ekeren 1-0.

14 september 2011 om 00:00 Voetbal

,,Het was belabberd’’, oordeelde Marco Rou over het optreden van zijn mannen tegen DVOL. ,,We hebben eigenlijk van onszelf verloren. Zelfs van het feit dat we bijna een uur lang met een man meer speelden, konden we niet profiteren.’’

Door Vrienden Opgericht Lent was de eerste twintig minuten sterker dan Fortissimo. ,,We hadden moeite met hun positiewisselingen en lopende mensen’’, had Rou gezien. ,,Halverwege de eerste helft moest een DVOL speler (Onno Disveld) vanwege een overtreding van achteren met rood vertrekken.’’

,,We konden van het mannetje meer nooit profiteren’’, ging de trainer verder. ,,Telkens werden de verkeerde keuzes gemaakt. We dicteerden wel, maar kregen geen kansen. Maar ook onze keeper Dennis van Bruxvoort had niets te doen. Het was eigenlijk een typische 0-0 wedstrijd.’’

Nadat Davy Pol met twee keer geel ook vroegtijdig kon douchen, viel tien minuten voor tijd toch de 1-0 van Toine van Ekeren. ,,Typerend was dat de bal tot drie keer voor gegeven kon worden. Ik ben goed ziek van deze nederlaag. Dat een aantal jongens hun eigen wedstrijd speelt, pik ik niet meer’’, sloot een boze Marco Rou af.