Doelpunten: Aldo van Norel 0-1; Richard van de Streek 1-1 en 2-1: Erik van Barneveld 3-1.

21 september 2011 om 00:00 Voetbal

Met de 3-1 nederlaag deed SV Harskamp zich bij SEH tekort. Binnen vijf minuten kwamen de Harskampers op voorsprong. Het was Martijn van de Krol die een schitterende vrije trap bij Aldo van Norel deed belanden. Deze faalde niet en scoorde de openingstreffer: 0-1. ,,Een opstart op maat”, aldus trainer Jan Willem Pol. ,,Maar hij zag de thuisclub sterker worden. De sterke start van het eerste half uur kon niet worden voortgezet. ,,Dat klopt. En de gelijkmaker van Richard van de Streek was zeker niet onverdiend.”

Net voor rust was het weer Van de Streek die scoorde: 2-1.,,Ik liep naar de kleedkamer. En dacht aan een afstraffing. Maar dat liep heel anders”, vervolgde de trainer. Hij zag Arnand van Norel binnen een minuut op de paal knallen. ,,Dan moet je wat geluk hebben. Maar we dicteerden het spel. Dat fris en fruitig was. SEH probeerde ons het spelen met sterke fysieke middelen onmogelijk te maken.” De 3-1 door Erik van Barneveld uit een counter werd de genadeklap”, besloot Pol.