Doelpunten: Martin Rozeboom 0-1; Pieter Willem Vollbehr 0-2; Martin Rozeboom 0-3; Mark Polman 1-3; Serge van Rossum 2-3.

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

,,Ik had er eerlijk gezegd vooraf geen goed gevoel over de wedstrijd bij Alverna. Door uiteenlopende redenen waren Sjonnie Willemsen, Ky Jong Chen, Jamahl Voois, Pieter Willem Vollbehr en Alberto Antunez niet van de partij. ,,Ik hoopte dan ook dat we tot de rust de nul zouden houden’’, gaat Denissen verder. ,,Dat lukte. Doelman Dennis Diepeveen sleepte ons er door heen bij vier, vijfde grote kansen voor Alverna. Zelf kwamen we nog op voorsprong. Een prima aanval werd uiteindelijk afgerond door Martin Rozeboom.’’ Halverwege het tweede bedrijf maakte de ingevallen Pieter Willem Vollbehr de 0-2. ,,Dat was echt een bevrijding. Toen Martin Rozeboom ook nog de 0-3 in schoot, dacht ik dat het was gelopen’’, bekende Denissen. ,,Maar wij konden het niet volhouden en gingen achter uitlopen. Waar ik dacht dat wij conditioneel sterker waren, was dat Alverna. Gelukkig vielen de 1-3 en 2-3 in extra tijd. Want het had geen tien minuten langer meer moeten duren.’’