Physical

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Bij Fortissimo waart een blessurespook rond. Patrick Scholte is aan zijn kruisbanden geblesseerd.

De verwachting dat hij niet voor de winterstop in actie kan komen. Ploeggenoot Mike de Wit kan hem bij de revalidatie helpen. Hij kampte ook lang met een kruisbandblessure. Nu is de aanvoerder geblesseerd aan zijn achillespees.

Bij Edesche Boys zitten de broers Van de Kraats in de lappenmand. Wesley van de Kraats heeft gescheurde enkel banden en moet vrijdag in het gips. Doelman Ricardo heeft een trap op zijn scheenbeen gehad. Zijn terugkomst lijkt op korte termijn mogelijk.

Mike Denissen heeft Ousman Njie om disciplinaire redenen uit de selectie van Ede/Victoria gezet. De speler had zich na de voorbereiding vanwege een blessure niet meer laten zien bij de club. Reden voor de trainer om Njie niet meer toe te laten in de selectie.

Denissen moet het ook gaan doen zonder Mohamed Hamdaoui. Hamdaoui heeft aangegeven niet langer voor de hoofdmacht uit te willen komen vanwege verschil van inzicht met de technische staf. Hij blijft actief bij de club als speler van het derde elftal en trainer van de jongste jeugd (smurfen).

Met het vertrek van het tweetal staat het aantal selectie spelers op 17, waar Denissen het seizoen met 24 begon.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar werkt van 3 tot en met 5 oktober een driedaagse stage af in Delden. KNVB-coach Albert van Stuivenberg heeft 26 spelers opgeroepen. Daaronder Kai Huisman uit Ede, die uitkomst voor de B1 van Vitesse/AGOVV.

Sport- en preventiecentrum Physical verbindt zich met ingang van dit seizoen voor de duur van drie jaar aan voetbalvereniging Blauw Geel ‘55.

Hiermee wordt het onder meer mogelijk dat de spelers van het eerste elftal onbeperkt kunnen sporten bij Physical. Daar waar nodig worden spelers begeleid bij bijvoorbeeld hersteltrainingen na blessures. Physical treedt hiermee toe tot de snel groeiende club van Select sponsors bij de Edese voetbalvereniging.

: Uitgebreid actueel sportnieuws uit de gemeente Ede 24 uur per dag op

www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie