Doelpunten: Martijn van den Dikkenberg 1-0; Jaap van Doorn 2-0; Vincent van der Heide 2-1; Martin Henzen 3-1.

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

,,Het voetbal wat we laten zien is nog niet hetgeen we kunnen. Op de trainingen tonen de jongens dat het er wel inzit. Het moet daarom in de wedstrijden zeker nog beter. Maar het wil niet zeggen dat ik ontevreden ben over de 3-1 overwinning tegen Zeewolde’’, liet Jan Gaasbeek weten. Zeker over de eerste helft had de trainer van Advendo het één en ander aan te merken. ,,We hielden de bal te kort in de ploeg. Het was te onrustig. Omdat Zeewolde liet zien niet voor niets onderaan te staan, was 0-0 een logische ruststand. Na de rust pakten we het beter op.’’ Al vrij snel bracht Marcel van Bruksvoort Martijn van den Dikkenberg in stelling, die de 1-0 aantekende. Dezelfde Van den Dikkenberg zag even later zijn poging tegen de lat komen. De rebound was voor Jaap van Doorn: 2-0. Zeewolde bracht de spanning nog even terug. Maar de beste speler aan Ederveense zijde, Martijn van den Dikkenberg, stelde Martin Henzen in staat de beslissende 3-1 tegen het net te schieten.