Doelpunten: Jan van Norel 1-0; Stefan Bakker 2-0; Bert van Minnen 3-0.

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

Jan Fluit vierde zaterdag zijn 53e verjaardag. ,,Ik heb geen passend cadeau gekregen’’, oordeelde de Edenaar. ,,Wij speelden bij DSV een slechte wedstrijd. Op de 3-0 nederlaag is niets af te dingen. De 1-0 viel al in de eerste minuut. Dan loop je al achter de feit aan. Zeker omdat DSV de counter graag hanteert. Wij hadden dan ook wel een overwicht, maar kregen nauwelijks kansen.’’ Alleen de niet geheel fitte Jos van Roekel was een keer gevaarlijk. Bij de Wekerommers ontbraken Jaco Jacobs en Jos van Harten vanwege blessures. Kort voor de rust werd het 2-0. ,,Onze keeper Wilco van de Kamp werd gehinderd. Daar werd wat over gezegd. De scheidsrechter gaf vervolgens een vrije trap vijf meter voor de doellijn, die dwars door de muur werd binnen geschoten. Zo’n beslissing heb ik nog nooit meegemaakt’’, baalde Fluit. In de tweede drie kwartier, hadden Van Roekel en Djoey van Hoffe de kansen voor de aansluitingstreffer te zorgen. Die viel niet. Toen DSV de 3-0 aantekende, was het pleit beslecht.