Doelpunten: Michael Beekhuizen 1-0; Danny Burgerhoudt 2-0.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

Blauw Geel ‘55 versloeg KHC met 2-0. ,,Voor rust was Blauw Geel de veel betere ploeg. Maar in het tweede bedrijf waren de rollen omgedraaid. Wat was ik blij dat in blessuretijd de 2-0 viel”, aldus Blauw Geel trainer Marcel van der Hoop. Die in de eerste helft zijn ploeg zag excelleren. ,,We waren agressief. Er werd als team geopereerd.” Hoewel zijn ploeg de nodige kansen liet liggen gingen de Edenaren met een 1-0 voorsprong rusten.,,Een erg mooie aanval. Waarbij Jeroen Berkhof, Patrick Robben, Simon Kooiman en Michael Beekhuizen betrokken waren. De laatste gaf het beslissende tikje”, zag Van der Hoop.

,,Het waren echt twee gezichten die Blauw Geel vertoonde. KHC heeft legio kansen gehad de gelijkmaker te scoren. En toen Jos Bolks een speler aantikte kreeg KHC een strafschop. Ik denk ook terecht. Maar die werd gemist”, had Van der Hoop genoteerd. Bij Blauw Geel was het alle hens aan dek. ,,De sterkhouders gaven deze keer niet thuis”, besloot Marcel van der Hoop zijn terugblik. Danny Burgerhoudt tikte, op een moment dat alle KHC spelers op de helft van de thuisclub bivakkeerden, de 2-0 binnen.