Doelpunt: Rogier Gerritsen 0-1.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

Bennekom heeft het traditioneel moeilijk bij SDC Putten. Dat bleek nu ook het geval. Maar in tegenstelling tot de statistieken won het wel: 0-1. Doelman Sjoerd Rensen pakte weer eens punten voor zijn ploeg. Vooral in de slotfase hield de goalie zijn ploeg op de been. Rensen had halverwege de eerste helft Kees Pluim al net naast zien schieten, en had de hulp van de paal nodig bij de inzet van Ashot Ajan. De bezoekers mochten dan ook niet klagen dat ze tien minuten voor de rust op voorsprong kwam. Een kopbal van Kevin Sissing kwam op de lat. De inzet daarna van Clint van der Wal werd nog geblokt. De daaropvolgende poging van Rogier Gerritsen was wel raak. Marco van Rooijen moest op de lijn nog redding brengen. Een kunststukje wat hij later herhaalde. In het tweede bedrijf had Bennekom de kansen het duel te beslissen. Maar Kevin Sissing, Geert van der Heiden en Mamoudou Kaba zagen geen kans de verlossende 0-2 op het scorebord te zetten. Daardoor maakten de Bennekommers het zich onnodig moeilijk. Maar met de hulp van Rensen werd de 0-1 over de meet gesleept. Bennekom staat daarmee samen met Jodan Boys op een gedeelde tweede plaats.