Doelpunten: Roy Bijsterveld 1-0; Kamal Bendadi 2-0 en 3-0.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

Fortissimo wist zondag opnieuw te winnen. Na RVW en Arnhemia moest nu ook koploper Eldenia er aan geloven. ,,Eldenia kwam voor een periodetitel. Hadden tot vanmiddag pas twee goals tegen. Maar ik had ze goed voorbereid”, aldus Fortissimo trainer Marco Rou. ,,Bij ons is het lek boven. Op het moment dat Fortissimo gaat scoren is ze voor geen enkele ploeg bang. In drie wedstrijden tien doelpunten. Het stond allemaal goed.” De thuisclub kreeg een leuke opsteker. Al in de tweede minuut zette Roy Bijsterveld Fortissimo op een 1-0 voorsprong. ,,Daarna waren we de betere ploeg. We lieten wat kansen liggen. Maar ook Eldenia had nog gelijk kunnen komen. Een gevaarlijk schot eindigde echter in het zijnet”, vervolgde Rou.

In het tweede bedrijf had Eldenia iets meer balbezit. Maar verontrustend was het niet. ,,Fortissimo was heer en meester. Ondanks dat we weer kansen lieten liggen, bleef de ploeg er in geloven. Dat werd beloond. Met nog zo’n twintig minuten te spelen legde Kamal Bendadi twee doelpunten in het net: 3-0.” De wedstrijd was gelopen, had Rou gezien. Jammer was dat Aziz Ballouk tegen de doelman liep. ,,Hopelijk valt de blessure mee”, besloot een tevreden Marco Rou.