Doelpunten: Mohamed Ben Ahmed 0-1; Bas Verbeek 1-1; Hicham Largo 1-2; Sinan Kürkcü 1-3; Hicham Largo 1-4; Erdi Demirkol 1-5.

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

,,Gemakkelijk ging het zeker niet. Maar na een cruciaal moment in de tweede helft ging FC Jeugd steeds beter spelen”, oordeelde Habib al Mohsinawi. Hij doelde op de 53e minuut toen Mohamed Ben Ahmed de 1-2 leek te scoren. Na lang beraad besloot de prima leidende scheidsrechter op gezag van zijn assistent het doelpunt te annuleren. Na wat aftasten over en weer nam FC Jeugd de leiding. Het was Mohammed Ben Ahmed die een voorzet op waarde wist te schatten: 0-1. Zes minuten later was het gelijk. En die treffer was curieus. ,,De bal werd met een sliding geblokt. Goalie Adem Durmus pakte de bal op. Het werd als een terugspeelbal beoordeeld. Vanaf acht meter wist Uchta te scoren:1-1”, aldus Al Mohsinawi.

Maar in de tweede helft zette Hicham Largo FC Jeugd op een 1-2 voorsprong, uit een corner van Recep Okumus. FC Jeugd bleef heer en meester. Een mooie combinatie tussen Erdi Demirkol en Sinan Kürkcü betekende dat de laatste 1-3 liet aantekenen. Hicham Largo en Demirkol zelf zorgden voor een niet eens geflatteerde 1-5 overwinning.

FC Jeugd staat met Ewijk op een gedeelde eerste plaats.