Doelpunten: Arjen Koetsier 0-1; Pieter Boeve 0-2; Sander Bleijenberg 0-3; Bleijenberg 0-4.

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

Harskamp heeft het laatste thuisduel voor de winterstop tegen Prins Bernard niet met punten kunnen afsluiten. Werd de uitwedstrijd al met 0-1 verloren. Deze keer loog de 0-4 er niet om. ,,Een beetje geflatteerd”, meende Harskamp trainer Jan Willem Pol. Zeker het eerste half uur werd er goed gespeeld. Hadden we wat kleine mogelijkheden. Maar was het allemaal ‘net niet’. ,,Na ruim een half uur spelen begon de ellende voor de thuisclub. ,,Een sliding van Gerdo Brons. In mijn ogen op de bal gericht. Maar de scheidsrechter legde de bal zonder pardon op de stip. Dat buitenkansje liet Prins Bernard zich niet ontnemen: 0-1”, somberde Pol.

Nog geen twee minuten later miste Danny Burgwal de bal finaal. En de gasten scoorden de 0-2. ,,In de rust de puntjes op de bekende ‘i’ gezet. Je hoopt op de aansluitingstreffer. Maar het omgekeerde was het geval. Een betekende de 0-3”, ging Pol verder.,,Het geloof ebde weg. Dat de gasten in blessuretijd nog de 0-4 maakten was leuk voor de statistiek. Maar ook niet meer dan dat”, eindigde Jan Willem Pol.