Doelpunten: Reinier Joustra 1-0; Henk Groenevelt 1-1.

5 september 2012 om 00:00 Voetbal

,,Ik denk dat de 1-1 een keurig resultaat is’’, meende Jan Fluit. ,,Zeewolde is toch een van de kanshebbers voor de titel. Achteraf was er meer mogelijk geweest.’’ De trainer doelde op de eerste helft. Toen waren er meer dan een handvol mogelijkheden afstand te nemen. ,,Lennart Ploeg (3x), Jos van Harten (2x), Jos van Roekel (2x) waren allemaal dicht bij de openingstreffer. Wij waren heer en meester.’’ Pas zes minuten voor rust hoefde doelman Wilco van de Kamp voor het eerst in actie te komen. De tweede keer moest hij even later de bal uit het net halen bij de 1-0. ,,Blijf zo voetballen, heb ik de jongens in de rust voorgehouden’’, zei Fluit. ,,Die uit een corner de verdiende 1-1 zag vallen. De doorgekopte bal van Michiel Jansen werd door Henk Groenevelt met zijn knie binnen gewerkt. Waar het in die fase gelijkwaardig was, nam Zeewolde het initiatief. Doelman Wilco van de kamp voorkwam net voor tijd tot twee keer toe de 2-1 van Zeewolde. Daarvoor had Robin van de Lustgraaf de 1-2 op z’n schoen.