Afbeelding
Ted Walker

Martijn Klein-Holte vertrekt bij Bennekom

21 december 2020 om 21:52 Voetbal

BENNEKOM Martijn Klein-Holte vertrekt bij Bennekom. De 29-jarige Rhedenaar gaat een paar niveaus lager spelen bij vierdeklasser Sportclub Westervoort. Klein-Holte is bezig aan zijn zesde seizoen op De Eikelhof.

,,Ik heb te veel pijntjes tijdens en vooral na de wedstrijd. Op zondag, een dag na de wedstrijd, ben ik gesloopt. Op de trainingen moet ik vaak van bepaalde oefeningen afzien. Ik heb er lang over nagedacht, maar toen ik afgelopen week met technisch manager Hein Oelderik sprak over verlenging van mijn contract, heb ik gezegd dat het beter was om bij Bennekom te stoppen’’, laat de middenvelder op de site van Bennekom weten.

Een andere, niet minder belangrijke reden, is zijn gezin. ,,Het niveau wordt voor mijn lijf te hoog. Ik heb het er met de fysiotherapeuten en de trainer over gehad. Twee keer in de week trainen en nog een wedstrijd kan mogelijk bij Westervoort wel. Bennekom was de juiste club voor mij. Ik heb er zes jaar met veel plezier gespeeld, nadat ik eerder zes jaar voor eersteklasser Rheden en daarvoor vanaf mijn vijftiende bij VVO in Velp heb gespeeld. Bennekom is een fantastische club. Heerlijk, fijne spelers, een fijne trainer en vooral geweldige supporters. Ik hoop geen spijt te krijgen.’’ In stilte zegt hij te hopen dat er dit seizoen nog kan worden gevoetbald. ,,Dan kan ik in maart of april op passende wijze afscheid nemen van Bennekom. Zomaar vertrekken bij zo’n fijne club is toch echt niet leuk.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie