Na dit seizoen 2020/2021 pas op de plaats voor Connie van den Dikkenberg.
Na dit seizoen 2020/2021 pas op de plaats voor Connie van den Dikkenberg. Theo Beumer

Trainer Connie van den Dikkenberg vertrekt na dit seizoen bij Harskamp

Voetbal

HARSKAMP Trainer Connie van den Dikkenberg en zaterdagvierdeklasser Harskamp gaan deze zomer uit elkaar.

Eip Janssen

Connie van den Dikkenberg is bezig aan zijn tweede seizoen als coach bij vierdeklasser Harskamp. Hij begon in het seizoen 2018/2019 als assistent van hoofdtrainer Janco Heimgartner. Laatstgenoemde stapte al in de voorbereiding op en Van den Dikkenberg nam het stokje over. Daar komt nu dus na twee seizoenen een einde aan.

Bestuurslid Voetbalzaken Escher van Norel laat weten dat er een goed gesprek is geweest met Conny van den Dikkenberg.

,,Connie (Van den Dikkenberg, red.) gaf aan dat hij aan het eind van het seizoen wegens fysieke omstandigheden stopt als hoofdtrainer. Die stap respecteren wij. Hij heeft de club Harskamp in het verleden, nadat Janco Heimgartner vertrok, niet in de steek gelaten. Daar zijn we hem dankbaar voor. We gaan zien hoe we de vacature van hoofdtrainer kunnen invullen. Nee, er zijn nog geen kandidaten benaderd. Daarvoor is het nieuws te vers”, besluit Van Norel.  

[TRAINER] Van den Dikkenberg reageerde als volgt: ,,Ik ben het trainerschap na ruim dertig jaar gewoon zat. Hoewel ik Harskamp als vereniging een leuke club vind, vielen de omstandigheden waaronder moest worden gewerkt niet mee. Een deel van de spelersgroep denkt nu eenmaal anders over het spelletje dan ik.”

Hij vult aan dat lichamelijke klachten mede debet aan zijn vertrek zijn. 

,,Heb de laatste maanden regelmatig een ziekenhuis moeten bezoeken. Ik ben er wel een beetje klaar mee. Hoewel je in de voetbalwereld nooit nooit moet zeggen dat ik niets meer op het voetbalvlak doe heb ik geleerd”, besluit de Harskampse trainer.

advertentie