Mitchell Snetselaar een niet weg te denken pion in ZVV Ede hoofdmacht.
Mitchell Snetselaar een niet weg te denken pion in ZVV Ede hoofdmacht. Theo Beumer

Sterkhouders ZVV Ede geven hun ja-woord

2 februari 2021 om 13:00 Voetbal

EDE Technisch manager Henry Snetselaar heeft de coronavrije zaalvoetbalperiode goed benut. Hij bereikte met een aantal spelers een overeenkomst voor nog een seizoen topzaalvoetbal ZVV Ede.

Eip Janssen

,,In de afgelopen dagen hebben aanvoerder Mitchell Snetselaar, doelman Alpay Yuzgec, Achraf Benahmed en Rafael Boer hun ja-woord gegeven aan ons. Spelers die van een ongekende waarde voor ZVV Ede zijn”, opent Snetselaar.

Aanvoerder Mitchell Snetselaar gaat zijn 7e seizoen op rij in bij het blauwwit getinte ZVV Ede. De Bennekommer maakte de opmars van de Edese topzaalvoetbalclub vanaf het begin mee. Snetselaar is de eerste speler in de clubhistorie die meer dan 100 officiële wedstrijden heeft gespeeld voor de hoofdmacht.

Ook Achraf Benahmed is een niet meer weg te denken gezicht in de Edese formatie. In zijn zesde seizoen voor ZVV Ede hoopt ook hij de grens van 100 wedstrijden te halen.

REACTIE ZVV Ede is een mooie club om voor te spelen. De club heeft mij een kans gegeven om te zaalvoetballen, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik ben altijd goed behandeld door de mensen binnen de club. Ik wil hen bedanken maar ook meewerken de uitgesproken ambities werkelijkheid te laten worden”, reageert Mitchell Snetselaar.

Voor doelman Alpay Yuzgec gaat het zijn derde seizoen worden in Ede.

,,Het gevoel bij ZVV Ede is heel goed. Ik voel mij hier erg thuis en de club kijkt naar boven. Die ambitie deel ik.”

Rafael Boer kwam in zijn tweede periode bij ZVV Ede tot slechts een handje vol wedstrijden.

,,Dit had alles te maken met het vroegtijdig stilleggen van de competitie wegens de corona perikelen. In deze te korte periode heeft hij toch laten zien van meerwaarde te zijn voor onze club, dus wij plakken hier graag een seizoen aan vast”, besluit TC-bestuurslid Henry Snetselaar.

Alpay Yuzgec, betrouwbare sluitpost bij ZVV Ede
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie