Afbeelding
Ted Walker

Opnieuw DUNO spelers naar Bennekom

4 februari 2021 om 22:49 Voetbal

BENNEKOM Voetbalvereniging Bennekom is zeer actief op de transfermarkt. Nadat eerder al Giovanni Scharrenburg en Zefanho Kiriwenno besloten hadden de overstap te maken van DUNO naar Bennekom, werd donderdagavond bekend dat ook Koen Huntelaar (22) en Andreas Dusink Dusink (23) overkomen van de hoofdklasser.

Beide spelers zijn oorspronkelijk afkomstig uit de jeugdopleiding van De Graafschap en vertrokken in 2019 naar DUNO. Koen Huntelaar is een middenvelder en Andreas Dusink een aanvaller. Eerder kwam donderdag naar buiten Johnny Dobson ook volgend seizoen op De Eikelhof gaat spelen. Dobson, half Engels, half Nederlands, is afkomstig van vierdeklasser Krayenhoff uit Nijmegen. Een 29-jarige aanvaller die bij voorkeur de hele linkerhelft bestrijkt, van linkerverdediger tot linker aanvaller. Dobson was al langer een doelwit van Bennekom. Hij speelde bij de jeugd van NEC in Nijmegen. Daarna bij Alverna, DESO uit Oss en sinds vorig jaar bij Krayenhoff. 

Een paar weken geleden was al bekend gemaakt dat Jur Driessen( NK Fuzinar uit Sloevenië) voor de zaterdageersteklasser gaat spelen. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie