Afbeelding
BDUmedia

Klaar voor het EK voetbal met Dé Oranjekrant van Ede Stad.nl

9 juni 2021 om 07:30 Voetbal

EDE Deze week wordt in de gemeente Ede Dé Oranjekrant bezorgd, een speciale bijlage over het komende Europees Kampioenschap voetbal. De bijlage is een productie van Ede Stad.nl in samenwerking met RegiosportVeenendaal.nl en uitgever BDUmedia.

In Dé Oranjekrant is onder meer een verhaal te lezen met Kees van Wonderen. De inwoner van Bennekom, oud-assistent bondscoach, over onder meer het ontbreken van Virgil van Dijk. Ook een verhaal met Gerdo Hazelhekke die uitlegt waarom hij twijfelt over Oranje. Verder blikken trainers en aanvoerders van voetbalclubs uit de gemeente Ede vooruit op het naderende EK, wie zien zij als favoriet voor de titel en hoever komt Oranje in het toernooi? En Edenaren uit Oekraïne en Noord-Macedonië waarschuwen Nederland voor de kwaliteiten van het team uit hún thuisland.

Maar Dé Oranjekrant biedt ook het complete speelschema van het EK, een EK-quiz, de scherpste aanbiedingen van ondernemers uit Ede en Veenendaal en nog meer. Lees alle artikelen of blader Dé Oranjekrant door via deze link.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie