dtsedevrouwen
dtsedevrouwen Cornelie van Dijk

KNVB probeert met weinig succes inhaalduels amateurvoetbal te plannen

1 december 2021 om 10:20 Voetbal

EDE De KNVB probeert, omdat de competitie grotendeels is stilgelegd wegens de door het kabinet afgekondigde coronamaatregelen, komend weekeinde eerder afgelaste duels te plannen.

door Eip Janssen

De animo bij de meeste clubs is niet groot. Niet trainen en toch spelen wordt niet begrepen. ,,Dit verhoogt de kans op blessures”, aldus Marcel van der Hoop namens Blauw Geel ’55. Collega Paul Bremer van Fortissimo laat eenzelfde geluid horen. ,,Ik begrijp hier niets van. Wat is gezonder dan sporten in de buitenlucht.” Een ander geluid is te horen bij Edesche Boys en SDS ’55. ,,Wij willen graag komend weekeinde voetballen. Maar wachten of onze tegenstanders Barneveld (SDS ’55) en Den Dam (Edesche Boys) dat ook willen.” ,,Bij Den Dam, onze tegenstander was gisteravond (dinsdag, red.0 geeneens bekend dat deze wedstrijd op het programma stond”, verbaast Edesche Boys woordvoerder Andree van de Kraats zich. ,,FC Jeugd gaat zondag zeker niet spelen tegen Rksv Roda”, vult Melis Versteeg, technisch manager FC Jeugd aan. ,,Eerst maar eens kijken hoe de fysieke toestand van onze spelers is nadat wij afgelopen zondag niet konden spelen”, is de mening.

VROUWEN Vooralsnog zijn er geen plannen een streep te zetten door het bekerduel van de DTS-vrouwen tegen ACV uit Assen. Deze bekerwedstrijd tussen het in de topklasse uitkomende DTS Ede en hoofdklasser ACV begint om 13.00 uur op sportpark Inschoten.

Een overzicht van de op dit moment nog op het programma staande wedstrijden:

Zaterdag:

DTS Ede – ACV (vrouwen) beker: 13.00 uur

VV Barneveld – SDS ’55 14.30 uur

Zondag:

Den Dam – Edesche Boys 14.00 uur.

Mochten er meer wijzigingen optreden in de komende dagen wordt dit bericht z.s.m. gewijzigd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie