De laatste winnaar: Kon.HFC in 2019
De laatste winnaar: Kon.HFC in 2019 Theo Beumer

Profclubs op Veda Bikes JO11-1 KSV Fortissimo toernooi 2022

1 december 2021 om 11:00 Voetbal

EDE ,,Fortissimo heeft het twee jaar moeten doen zonder het E top (JO O11-1) toernooi bij onze mooie club. De coronaperikelen gooiden roet in het eten. Maar op maandag 18 april 2022 (tweede paasdag) hopen we weer te kunnen genieten van een prachtig deelnemersveld”, opent Ronald van Vliet namens de organisatie.

door Eip Janssen

Namens de organisatie laat Ronald van Vliet het volgende weten: ,,Het toernooi staat organisatorisch weer stevig in de ankers. Het deelnemersveld met nationale en internationale prof- en amateurclubs klinkt als een klok. Dit toernooi heeft, mede dankzij sponsoring van Veda Bikes en vele anderen, een naam opgebouwd in jeugdvoetballand, die klinkt als een klok. De aangeschreven verenigingen waren gelijk weer enthousiast. Nu maar hopen dat het coronavirus ook een stap terugdoet”, gaat Van Vliet verder.

Het deelnemersveld dat nagenoeg rond is mag er inderdaad zijn. De volgende verenigingen hebben de medewerking toegezegd: KAA Gent, De Graafschap, SC Heerenveen, KV Mechelen, FC Emmen, NAC Breda, Royal Antwerp FC, Vitesse, FC Twente/Heracles, KAS Eupen, SBV Excelsior, Lommel SK, Roda JC, Sint-Truiden, OH Leuven en VVV Venlo staat er een geweldig deelnemersveld. Ook de teams van titelverdediger Koninklijke HFC, AFC, SC Feyenoord, RBC, RKAV Volendam, vv Heerenveen (amateurs), Hollandia, FC Eindhoven en het eigen team van Fortissimo zullen deelnemen.

Het Veda Bikes JO 011 toernooi bij Fortissimo staat jaarlijks garant voor een hoge kwaliteit. Menig jong talent heeft zijn visitekaartje mede op sportpark De Hoekelumse Eng afgegeven.

,,De organisatie staat zoals altijd als een huis. Vele vrijwilligers hebben hun medewerking toegezegd. Wat Fortissimo in de hand heeft is of wordt geregeld. Ik ben hoopvol dat wij de enthousiaste volgers, zoals eigenlijk altijd het geval is, weer toekomstige betaald voetbaltalenten kunnen en mogen aanbieden”, sluit Ronald van Vliet af.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie