Redouan Hazzat. links archieffoto, hoopt op mooie club.
Redouan Hazzat. links archieffoto, hoopt op mooie club. Redouan Hazzat

Redouan Hazzat zoekt nieuwe uitdaging na NSC

5 februari 2022 om 18:27 Voetbal

EDE De Edese voetballer Redouan Hazzat (24) neemt na vier seizoenen afscheid van hoofdklasser NSC.

Eip Janssen

,,Ik ben ook dit seizoen bij NSC (Nijkerk) basisspeler. De club wil ook graag met mij door, maar ik denk dat het voor mijn voetbalontwikkeling goed is een andere uitdaging te zoeken”, laat de talentvolle Hazzat weten. Hij speelde eerder voor DTS Ede en Bennekom. Bij de laatste club kende de Edese sportpers Hazzat in het seizoen 2016/2017 de onderscheiding ‘talent van het jaar’ toe. Ook in de zaal is Redouan Hazzat een attractieve speler. Hij komt in de eredivisie B uit voor het Apeldoornse AGOVV. ,,Mijn focus ligt volledig op het veldvoetbal, maar indien een (nieuwe) club mij zaalvoetbal toestaat is dat een mooie aanvulling.” 

Al eerder twijfelde Redouan Hazzat over een langer verblijf bij de Nijkerkse hoofdklasser. ,,Ergens anders kijken, liefst op een nog hoger niveau lijk me interessant. Ik denk dat ik daar de kwaliteiten voor heb. Het feit dat NSC mij graag wil behouden is mooi. Ik heb hier vier mooie voetbaljaren mee gemaakt. Ik wil echter voorkomen dat bij NSC het te veel op de automatische piloot. Een nieuwe stap naar een mooie club zou passend zijn.”

De Edenaar heeft al wat aanbiedingen van andere verenigingen gehad maar of de juiste keuze erbij zit? ,,Dat is best lastig. Maar voor mijn gevoel nog niet. Ik wil nog meer uit mijn voetbalcarrière halen. De ervaring die ik heb opgedaan bij mooie clubs als DTS Ede, NSC en Bennekom, neem ik dan mee.  Ik ben een aanvallend ingestelde middenvelder. Ik hoop dat de juiste club komt en wil een weloverwogen keuze kunnen maken”, besluit Redouan Hazzat gedecideerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie