Wouter Engelen
Wouter Engelen Theo Beumer

Danny Suitela heeft geen woorden voor wanprestatie Ede/Victoria

2 april 2022 om 17:58 Voetbal

EDE ,,Ik heb eigenlijk geen woorden voor ons optreden tegen GVC. Het leek wel of wij kleurenblind waren. Alle ballen werden bij de tegenstander ingeleverd. En dan verlies je, schrik niet, met 1-8’’, baalde Danny Suitela.

,,Eigenlijk was de eerste minuut illustratief voor de rest van de wedstrijd’’, oordeelde de trainer van Ede/Victoria. ,,Onze keeper Adam Durmus speelde middenvelder Wouter Engelen aan. De bal werd onderschept, wat de 0-1 betekende. Eigenlijk ging het zo de hele wedstrijd verder. Spelers die tussen een paar man in stonden werden aangespeeld, in plaats van de vrije man te zoeken. Wij waren ook steeds te laat.’’

Halverwege was het 0-4. De ingevallen Robert Ambroziak redde de tweede helft de Edese eer. Uiteindelijk stopte de teller bij 1-8 in het voordeel van de Wageningse studenten. ,,Je kunt altijd verliezen. Maar dan moet je wel het gevoel hebben dat er alles aan is gedaan. Dat was vanmiddag zeker niet het geval. Een collectieve off-day’’, sloot Danny Suitela af. Doelpunten GVC: Marijn van der Meer 4x, Teun van Lent, Jort Altenburg, Aristeidis Amygdalaris en Giulio Mornati.

Zaterdag wacht Ede/Victoria, zelf nummer acht, de uitwedstrijd bij nummer vijf DFS Opheusden.