Noah Suitela
Noah Suitela Theo Beumer

Ede/Victoria houdt ondanks verlies goed gevoel over aan wedstrijd tegen koploper WAVV

16 april 2022 om 17:49 Voetbal

EDE ,,Ik houd ondanks de 0-4 nederlaag een goed gevoel over aan de wedstrijd tegen WAVV. Wij hebben er echt alles aan gedaan. Maar verliezen uiteindelijk terecht tegen de toekomstige kampioen’’, vatte Danny Suitela samen.

De trainer van Ede/Victoria had zijn spelers gevraagd de linies kort te houden. ,,Dat ging heel goed. Het verschil tussen de voor- en achterhoede was 25 meter. Er werd goed verdedigd. Met Roderick Coleridge, die de bovenkant van de lat raakte, hadden wij nog een kansje. Natuurlijk had WAVV haar kansen. Uiteindelijk scoorden zij uit een rommeldoelpunt de 0-1 (Alain Rothuis). Verder verrichte Noah Suitela, die voor 80% fit was, een aantal schitterende reddingen.’’

,,Doel was het WAVV ook de tweede helft lastig te maken. Dat lukte in eerste instantie niet, omdat zij al snel op 0-2 kwamen (Sem de Leeuw). Daarna deden wij het goed. Vooral Faris Cekic en Sergio Murgia van de O19 verdienen de complimenten. Tot een minuut of tijd konden wij het volhouden. Uiteindelijk was het dan ook de kwaliteit van WAVV dat zij er nog twee maken (Mike van Schaik)’’, besluit Danny Suitela.

Ede/Victoria, nummer tien op de ranglijst, gaat zaterdag op bezoek bij nummer elf Wageningen.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.