Aanvoerder Van Wikselaar (archief)  zag zijn ploeg een belangrijke wedstrijd winnen
Aanvoerder Van Wikselaar (archief) zag zijn ploeg een belangrijke wedstrijd winnen Theo Beumer

Harskamp boekt belangrijke zege bij Veluwse Boys

16 april 2022 om 18:17 Voetbal

HARSKAMP Bij Veluwse Boys in Garderen werd een belangrijke 1-2 zege behaald. We gaan onze trainer Collin Oosterholt even een opkikker bezorgen”, opende Harskamp vertegenwoordiger Escher van Norel.

Van Norel verving deze middag als woordvoerder de trainer die ziek thuis was gebleven. ,,Harskamp, dat verre van compleet was de betere ploeg. Er werden zoveel kansen gecreëerd maar scoren of laat ik zeggen meer scoren was er niet bij”, aldus Van Norel. Het was uiteindelijk Michel Hol die Harskamp op een 0-1 voorsprong zette. ,,Uit het niets werd het 1-1 maar nog voor de rust zorgde Donovan Rijlaarsdam uit een strafschop voor de 1-2 ruststand. Aldo van Norel werd door een Veluwse Boys verdediger onderuit getrokken”, had Escher van Norel gezien.

In de tweede helft werd het aan beide zijden wat onrustig. ,,Veluwse Boys ging drukken en Harskamp weigerde het duel op slot te gooien. De counters werden zo slecht uitgespeeld. De thuisclub bleef pompen en het was billenknijpen. Maar uiteindelijk zijn de drie punten binnen”, besluit Escher van Norel opgelucht.

Harskamp neemt in de vierde klasse nu de zesde plaats in met 29 punten uit 17 wedstrijden. Zaterdag staat de streekderby op eigen veld tegen Barneveld op het programma.