Afbeelding
Ted Walker

Kai Huisman naar Bennekom

22 april 2022 om 19:27 Voetbal

BENNEKOM Voetbalvereniging Bennekom heeft voor het seizoen 2022-2023 twee nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd.  Aanvaller Kai Huisman (27) komt over van tweede-divisionist GVVV uit Veenendaal. Daarnaast maakt talent Maurice Kuppens (17) de overstap vanuit de J019-1. 

Edenaar Kai Huisman startte zijn voetballoopbaan bij Blauw Geel’55. Daarna speelde hij voor Fortissimo en maakte deel uit van de jeugdopleiding van Vitesse. Daar speelde hij samen met zijn toekomstig Bennekomse ploeggenoten Just Berends, Giovanni Scharrenberg en Joris Klein Holte. In deze periode maakte Huisman deel uit van Oranje O17. Na zijn periode in Arnhem, kwam Kai Huisman uit voor FC Emmen, Heracles, DOVO en GVVV. Bij de ploeg uit de tweede divisie zit Huisman momenteel op de bank. Kai Huisman is een aanvallend ingestelde middenvelder.

Verder komt Maurice Kuppens over vanuit de jeugdafdeling. Hij startte als zesjarige in de FIFA-league en doorliep daarna alle selectie-elftallen. Momenteel is hij stage-speler. 0=AZVGkelnks-054NZth1YxoCmwt1ox0C76eOjvm7DuGLEa4erKTbZ1LUyuTp3ZmcPObAFYg3O1MMoHJTa1z8YEmdds9meFrCetxIEpRjRJ0X2U8gITdS528JRWd5hEkYr60k&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank">Naast deze twee nieuwe spelers, blijft ook Zefanho Kiriwenno bij Bennekom. De snelle buitenspeler kwam het afgelopen seizoen over van Hoofdklasser Duno uit Doorwerth, maar raakte al vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie