Danny Suitela
Danny Suitela Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Ede/Victoria eerste helft slappe hap

7 mei 2022 om 17:35 Voetbal

EDE ,,De eerste helft was het slappe hap bij ons. Dat brak ons uiteindelijk op bij Kesteren’’, keek Danny Suitela terug op de 3-0 nederlaag van Ede/Victoria.

,,Ondanks dat het slecht was, duurde het tot kort voor de rust toen de 1 en 2-0 vielen’’, ging de trainer verder. ,,Beide keren via een vrije trap.’’ Aron den Ambtman was twee keer de gevierde man voor de thuisploeg.

,,In de tweede helft was er wel beleving van onze kant. Wij ging pressie spelen. De jonge Casper Rijsemus had een paar kansen op de aansluitingstreffer. Hij deed het net als Faris Cekic van de O19 heel verdienstelijk. In plaats van 2-1 werd het 3-0. Toen was het gedaan’’, had Suitela gezien. Opnieuw Den Ambtman scoorde.

Voor Ede/Victoria resteren nog vijf wedstrijden, waar alleen de eer nog op het spel staat. Omdat de wedstrijd tegen Wodanseck verschoven is van 10 naar 17 mei, is Uchta zaterdag op de Hoekelumse Eng de volgende opponent.