Edese supporters moeten TomTom op het Noorden afstellen.
Edese supporters moeten TomTom op het Noorden afstellen. Theo Beumer

ZVV Ede: geen derby met ZVC Veenendaal in eerste divisie

24 juni 2022 om 13:16 Voetbal

EDE De KNVB heeft de indeling landelijke zaalvoetbalcompetities bekend gemaakt. ZVV Ede is ingedeeld in de eerste divisie C.

Eip Janssen

Waar er in de eredivisie buiten de promovendi en degradanten weinig verandert, worden er komend seizoen in de klassen daaronder wel de nodige wijzigingen doorgevoerd. In dat seizoen voert de KNVB de laatste fase in van het adviesrapport, opgesteld door Hypercube. De eerste divisie wordt uitgebreid naar drie poules en daarmee is de zaalvoetbalpiramide weer in evenwicht.

De Edese zaalvoetbaltrots is niet ingedeeld bij ZVC Veenendaal. De te verwachten derby tussen de ‘buurclubs’ blijft uit. De indeling in de Eerste divisie C betekent dat de supporters komend seizoen veel nieuwe tegenstanders zullen mogen begroeten.

De indeling is als volgt: FC Brasil`77 (Ulft), PKC’83/ Team Carré (Groningen), G.S.F.V. Drs Vijfje (Groningen) Sportclub Olympic (Duiven), Excelsior`31(Rijssen), zvv Urk, Futsal Winsum WMC/ EP De Treffer (Scheemda), Heracles Almelo Futsal, LZV/Kuypers Hair&Wellness (Lichtenvoorde) en ZVV Ede.

Het speelprogramma volgt in een latere fase.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie