Joë Titaley
Joë Titaley Privé collectie Joël Titaley

Joël Titaley nieuwe trainer De Bilt

Voetbal

EDE Joël Titaley wordt de nieuwe trainer van FC De Bilt. Vanaf het komende seizoen is de 45-jarige trainer/coach de opvolger van John Vink. Titaley komt over van SVL, waarvoor hij het afgelopen seizoen werkzaam was. Bij de zaterdag eersteklasser tekent de Edenaar voor één seizoen.

Voor zijn periode in Langbroek was Titaley actief als trainer bij andere VV De Meern, DTS Ede, Zwart Wit’63  en Ostrabeke. Naast het trainerschap is Titaley werkzaam bij de KNVB als voetbaldocent en wedstrijdanalist bij het Nederlands vrouwenelftal.

Joël Titaley: ,,De interesse van FC De Bilt kwam op een mooi moment in mijn trainersloopbaan. De visie van de club en de goede dynamiek van de spelersgroep spreekt mij bijzonder aan. De club staat bij mij bekend als een gezellige club met een hechte spelersgroep. Daarnaast probeert de club om met steeds meer eigen opgeleide spelers aan de aftrap te staan. Er is op dit vlak de afgelopen jaren iets moois neergezet. Aan mij de taak verder vorm te geven aan de potentie van dit team.”

bron: www.debilt.nl 

advertentie
advertentie