De vrouwen van Polar Bears die afgelopen zomer succes vol waren. Van links boven, naar rechts onder: Iris Wolves (wereldkampioen), Lola Moolhuijzen (wereldkampioen en derde bij WJK), Nina van der Geijn (derde bij WJK), Aniek Roekevisch (derde bij WJK), Renee de Kleer (derde bij WJK) en Feline Voordouw (derde bij WJK).
De vrouwen van Polar Bears die afgelopen zomer succes vol waren. Van links boven, naar rechts onder: Iris Wolves (wereldkampioen), Lola Moolhuijzen (wereldkampioen en derde bij WJK), Nina van der Geijn (derde bij WJK), Aniek Roekevisch (derde bij WJK), Renee de Kleer (derde bij WJK) en Feline Voordouw (derde bij WJK). Evelien Ripke

Polar Bears huldigt wereldkampioenen en WJK-gangers

1 oktober 2023 om 13:10 Waterpolo

EDE De Edese waterpoloclub Polar Bears heeft zaterdag heel wat mensen in het zonnetje gezet tijdens het eerste ‘thuisweekend’ in de competitie.

Het was voor de vrouwen van Polar Bears het eerste officiële duel van het seizoen en dus werden de Oranje-selectiespelers van Polar Bears, die deze zomer wereldkampioen werden, gehuldigd. Lola Moolhuijzen en Iris Wolves maakten deel uit van de ploeg die zich de beste van de wereld kroonde. 


De ploeg die derde werd op het WJK. Van links naar rechts: Lola Moolhuijzen, Nina van de Geijn, Feline Voordouw, coach Bas de Jong uit Ede, Renee de Kleer, Robin Jutte (UZSC) en Aniek Roekevisch. - Evelien Ripke

Ook werden de Berinnen gehuldigd die deel uitmaakten van de ploeg die brons won op het WK onder de 20 jaar (WJK). Hierbij ging het wederom om Moolhuijzen, maar ook om Feline Voordouw, Renee de Kleer, Aniek Roekevisch en Nina van de Geijn.


Van links naar rechts: de wereldkampioenen met bondscoach Evangelos Doudesis uit Ede, Lola Moolhuijzen, Iris Wolves en Sarah Buis (UZSC). Assistent-bondscoach Richard van Eck uit Ede ontbreekt op de foto. - Evelien Ripke

Daarnaast kregen ook beide coaches, Edenaren Evangelos Doudesis en Bas de Jong, een presentje. Ook de selectiespeelsters van tegenstander UZSC die in de Oranje-teams actief waren, werden niet vergeten.


Oud-doelman Eelco Wagenaar werd ook in het zonnetje gezet, nadat hij een paar maanden geleden zijn loopbaan had beëindigd. - Evelien Ripke

WAGENAAR

Mannen-keeper Eelco Wagenaar stopte na afgelopen seizoen bij Polar Bears. Hij kreeg een presentje van de club, waar hij nog wel als keeperstrainer actief blijft. Ook de scheidsrechters van beide competitieduels ontvingen een kleinigheidje, in het kader van de Week van de Scheidsrechter.

Ook de scheidsrechters werden zaterdag door Polar Bears in het zonnetje gezet, in het kader van de Week van de Scheidsrechter.
Ook de scheidsrechters werden zaterdag door Polar Bears in het zonnetje gezet, in het kader van de Week van de Scheidsrechter.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie