Everdien Verhoef-Manuels
Everdien Verhoef-Manuels ..

Start een administratieve opleiding bij Manuels Opleidingen!

18 maart 2020 om 18:19 Etalage

EDE/REGIO De motor van Manuels Opleidingen is Everdien Verhoef-Manuels. Een onderwijsvrouw pur sang, met een schat aan ervaring in financieel onderwijs. Ze gelooft in het belang van persoonlijke begeleiding en past dat toe bij haar Manuels-cursisten. Klassikale lessen in kleinschalige groepen, dat zorgt voor een goede onderlinge band.

Extra oefenmateriaal op examenniveau is een belangrijk onderdeel van Everdiens werkwijze. Het zorgt voor enthousiaste cursisten die de stof beter opnemen, en voor goede examenresultaten. Wil jij je graag verder ontwikkelen bij Everdien kan je terecht voor de opleidingen BKB, PDB en MBA. De opleidingen VBA en PDL laat Everdien over aan gespecialiseerde collega-docenten. Maar ook bij Barry en Nieske krijg je de begeleiding die bij Manuels Opleidingen hoort.

Welke opleidingen en niveau?
Investeer in jezelf en volg één van onze administratieve opleidingen:
Basiskennis Boekhouden BKB, niveau 3
Praktijkdiploma Boekhouden PDB, niveau 4
Moderne Bedrijfsadministratie MBA, niveau 5
Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy, niveau 6
Praktijk Diploma Loonadministratie PDL, niveau 4

Waardevolle diploma's
Alle opleidingen leiden op voor een erkend diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. De diploma's worden door het bedrijfsleven zeer waardevol gevonden en is voor velen het begin van een succesvolle carrière.

Voor de zomer nog starten?
Van de opleidingen PDB, MBA en PDL kan je voor de zomer al één module afronden. Al onze opleidingen starten ook in september. Onze locatie in Veenendaal is centraal gelegen t.o.v. de A12 en A15.

Meer informatie?
Bekijk voor meer informatie onze website, www.manuels.nl. Natuurlijk kun je ook Everdien Verhoef-Manuels bellen (0318-650360) of mailen (info@manuels.nl)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie