Edgar Kruyning is de grote kracht achter Budo Academy Physical.
Edgar Kruyning is de grote kracht achter Budo Academy Physical. Budo Academy Physical

In Japan opgeleide martial arts expert schrijft boek met professor

18 maart 2020 om 20:02 Etalage

EDE Budo Academy Physical is een van de grootste aanbieders van bekende oosterse krijgskunsten als judo, aikido, jiujitsu, kobudo, karate en kickboksen. Grote aanjager van deze unieke sportschool in Ede is de bekende martial arts expert Edgar Kruyning.

Edgar: ,,Zelf ben ik in Japan opgeleid bij uiteenlopende Japanse grootmeesters in de oosterse vechtkunst. Na de oprichting in 1991 hebben we Budo Academy Physical stap voor stap uitgebouwd tot een academie met het grootste aanbod moderne- en traditionele verdedigingssporten van Nederland." En dat blijkt, want in deze bijna 30 jaar heeft Budo Academy zijn naam meer dan gevestigd in de nationale en internationale Budo-wereld.
,,Educatie is een van onze speerpunten. Zo leiden wij zelf docenten op die op hun beurt zelf een sportschool kunnen oprichten of daar werkzaam willen zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk een podium te bieden aan zowel recreanten als aan sporters die op wedstrijdniveau actief zijn. Wij beschikken zowel over de kennis als de faciliteiten."

Edgar is ook vaak te vinden bij bedrijven: ,,Ik heb zowel weerbaarheidstrainingen als managementtrainingen ontwikkeld voor bedrijven (www.Sstrong.nl). Mijn ervaring is dat de oosterse krijgskunst leert je in je werk of dagelijks leven weerbaarder op te stellen. De actieve training, die voor elk instapniveau te volgen is, helpt je om inzichten in jezelf, de ander en de organisatie te krijgen." De actieve Edgar is op dit moment bezig met een nieuw boek: ,,Samen met een professor van de Universiteit van Amsterdam schrijf ik een boek over de relatie tussen Martial Arts en de businesswereld."

Budo Academy Physical. Vening Meineszstraat 7 in Ede. E: info@bapede.nl I: www.bapede.nl www.sstrong.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie