Afbeelding
Autobedrijf H.Kroon

Autobedrijf Kroon wint award 'Best presterende Suzuki-dealer'

22 februari 2019 om 09:42 Nieuws

EDE Autobedrijf Kroon in Ede heeft een award voor 'Best presterende Suzuki-servicedealer' ontvangen. Roel van Son, manager dealernetwork development bij B.V. Nimag, reikte de prijs uit, omdat het hele dealerteam het beste groepsresultaat heeft neergezet in de periode van 1 juli tot en met 31 december.

Het bedrijf werd in deze periode beoordeeld op een groot aantal meetpunten op het gebied van service- als klantentevredenheidsaspecten. ,,Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven wij ernaar een topprestatie te leveren, met name door een sterke focus op klantloyaliteit. Naast de hoofdprijs, een reis naar Dubai, wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk alleen als team", aldus bedrijfsleider Wouter Drost.

Autobedrijf Kroon, aan de Verlengde Maanderweg 97 in Ede, is al bijna zeven jaar Suzuki-dealer voor Ede en omstreken en biedt een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Van aankoop nieuw en gebruikt tot aan onderhoud aan alle merken auto's.

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie