Een deel van het team dat werkt aan EdeStad Premium. Derde van links staat Hoofd Content Norbert Witjes
Een deel van het team dat werkt aan EdeStad Premium. Derde van links staat Hoofd Content Norbert Witjes Pauw Media

Mis niks, lees alles over Ede

3 oktober 2019 om 11:12 Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met EdeStad Premium. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van EdeStad Premium lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.

Wat is EdeStad Premium?

Ede Stad Premium brengt verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio.

Waar lees ik dat allemaal?
Op je telefoon, tablet, laptop of computer. Je vindt alle premium artikelen op onze website en we sturen je wekelijks een handig mailtje met de linkjes. Zo mis je niks en lees je alles. 

En dat kost…? 
Slechts 5,95 per maand. Het jaarabonnement van 3,95 per maand is nóg voordeliger. We verlengen automatisch en je kunt stoppen wanneer je wilt.

Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van EdeStad Premium hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.

Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Ede?
Ede is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
EdeStad blijft wekelijks verschijnen, een goede gratis weekkrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws. 

Oké, hoe meld ik mij aan?
Heel simpel: via deze knop.

Aanmelden

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie