Filmmiddag voor aanstaande ouders

27 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Verloskundigen uit de kring Gelderse Vallei Ede houden zaterdag 6 november een filmmiddag in congrescentrum de Reehorst voor alle zwangeren en kersverse ouders. Tijdens deze filmmiddag is er ook een interactieve markt gepland.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door Yunio kraamzorg. ,,Tijdens de filmmiddag zal de zwangerschap, bevalling en kraambed in beeld worden gebracht. Bovendien zal ook het geven van borstvoeding en het maken van contact met de jonge baby aan de orde komen'', vertelt Tineke de Backer (verloskundige te Ede en lactatiekundige).

Ook zal er een flink aantal standhouders aanwezig zijn. Gerjanne Vrielink (verloskundige te Wageningen) zegt: ,,We hebben geprobeerd een zo divers mogelijk aanbod te creëren. We zijn daarom ook blij met een aantal interactieve stands, zoals babymassage.''

Het filmprogramma begint om 14.00 en zal ongeveer anderhalf uur duren. Van 13.30 tot 17.00 uur is de informatiemarkt geopend. De middag is extra aantrekkelijk gemaakt, door de entreeprijs in de voorverkoop (7,50 euro incl. 1 consumptie) zo laag mogelijk te houden.

Voor inlichtingen en tickets kan iedereen terecht bij de verloskundigenpraktijk bij hen in de buurt. Deelnemende verloskundigenpraktijken bevinden zich in: Barneveld, Ede, Lunteren, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Voorthuizen en Wageningen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie