Triangel erkend als 'coachende school'

9 december 2010 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - De Triangel gecertificeerd als Select-B school. Tijdens een ludiek optreden in ‘The voice of Lunteren’ ging collega kandidaat Nico de ‘battle’ aan om met zijn team in aanmerking te komen voor het certificaat: ‘De coachende school’.

Nico liet een fragment zien van een optreden van zijn groep 7. De juryleden van de Christelijke Hogeschool Ede, Han Schipper en Nelly de Visser, draaiden al na een paar seconden enthousiast hun stoelen om.

Het Triangelteam ontving uit handen van relatiebeheerder Nelly de Visser het felbegeerde bordje van 'Erkend Leerbedrijf van de CHE’. Het team is trots dat zij de erkenning krijgen voor het goed opleiden van studenten in de school. Op de Triangel hebben ze al een paar keer gemerkt dat het mes aan twee kanten snijdt. Er werken nu collega’s die voorheen als student de school binnen liepen.

De drie hoeken van de Triangel staan voor ‘gezin, school, kerk’ met daarin het kind centraal. Vanaf nu staan de hoeken ook symbool voor de relatie tussen ‘CHE-Triangel-student’ met nog altijd het kind in het midden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie