Dresscode bij Friends on Ice

19 januari 2011 om 00:00 Nieuws

Friends on Ice startte op vier december met het schaatsfestijn. Guus Wijnsouw is tevreden over de belangstelling. Het publiek moet weer een jaartje wachten om de ijzers te kunnen onderbinden op de schaatsbaan in het Openluchttheater. ,,Officieel zijn wij op zondag gestopt. Toen hadden wij een vrijwilligersavond.” Afgelopen maandag was de finale van het curlingtoernooi. Morgen (donderdag) is er nog een clinic door de Edese IJs Vereniging (IJVV) voor de groepen vijf van de basisscholen. Het sluitstuk is de Hollandse avond.

EDE - Bij Friends on Ice staat vrijdag 21 januari van 20.00 tot 24.00 uur een Hollandse avond op kunstijs op de rol. Dj Colin Banks van 100% NL presenteert een spetterende avond met optredens van Judith, Alex, One-Two-Trio en Antje Monteiro. Dresscode bij dit feest voor jong en oud is oranje.

Zanger Alex, die bij de Hollandse avond komt, is bekend van het liedje ‘Een bosje rode rozen’. Antje Monteiro speelde in Aida. Momenteel is de zangeres actief in de musical ‘We will rock you’. De zangeres Judith is een opkomende artiest, terwijl One-Two-Trio landelijke bekendheid heeft. De kaartverkoop gaat lekker, aldus Guus Wijnsouw. ,,We gaan voor vierhonderd gasten.”

De entree is 10 euro. De opbrengst van de kaartverkoop is voor de Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei. Kaarten: bij de kassa van de ijsbaan of tel. 0318-699490.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie