Afbeelding
Foto: Henny Jansen/BDU

Asfaltwerkzaamheden in Ede en Bennekom

Nieuws

EDE - Aannemer Roelofs Wegenbouw BV uit Den Ham voert woensdag 20 en donderdag 21 juli werkzaamheden uit aan diverse wegen op industrieterrein Frankeneng in Ede en aan enkele wegen in Bennekom.

Het onderhoud bestaat uit het conserveren van de asfaltdeklagen. Dit gebeurt door het besproeien van het wegdek met een bitumenlaagje dat het asfalt een langere levensduur geeft. Het bitumen moet na het aanbrengen een aantal uren drogen (3 tot 5 uur, afhankelijk van de temperatuur).

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren moeten de te behandelen wegen vrij zijn van auto's en kan er tijdens het drogen ook geen verkeer plaatsvinden.

Planning

De asfaltwerkzaamheden zijn als volgt gepland:

* Woensdag 20 juli

Ede - Industrieterrein Frankeneng (van 19.00 uur tot 0.00 uur)

Bennekom - Langhoven, Korthoven, Mariënhoven, Schuurhoven (van 9.00 uur tot 17.00 uur)

* Donderdag 21 juli

Ede - Industrieterrein Frankeneng (van 19.00 uur tot 0.00 uur)

Bennekom - Breehoven, Langhoven (van 9.00 uur tot 17.00 uur)

Bedrijven aan de betreffende wegen op industrieterrein Frankeneng en de bewoners van de betreffende wegen in Bennekom krijgen hierover nog persoonlijk bericht door middel van een brief.

Overlast

Tijdens de werkzaamheden zijn de betreffende wegen volledig afgesloten voor al het verkeer. Dit geldt voor zowel geparkeerd- als doorgaand verkeer. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren moet de weg goed droog zijn. Wanneer de weersomstandigheden slecht zijn wordt het werk uitgesteld.

Vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden: Albert Eikenaar, beheerder Asfaltwegen van de gemeente Ede. Zijn telefoonnummer is 06-52480541.

advertentie
advertentie