‘s Heeren Loo opgeknapt tijdens klusdag

26 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

Door de inzet van de medewerkers van Woonstede heeft de woning Bertrand Russellstate 2 een afdak zodat cliënten beschermd buiten kunnen zetten. Bij deze klus werden de medewerkers geholpen door de firma Van de Blaak BV uit Ede. Bij de buren, Bertrand Russellstate 4, werd de gang gesausd evenals de hal en het trappengat.

WEKEROM - ,,Wat gezellig dat zij weer komen!’’ was de reactie van de cliënten op de jaarlijkse klusdag van woningcorporatie Woonstede bij ‘s Heeren Loo. De medewerkers van Woonstede hebben op donderdag 13 oktober de handen flink uit de mouwen gestoken. Niet alleen is er heel wat gesausd en gesnoeid op verschillende locaties rondom Ede. De cliënten vonden het bezoek ook erg gezellig.

Klussen en gezelligheid

Ook bij kinderboerderij De Proosdij is enorm veel werk verzet. De varkensschuur is onder handen genomen en de er werd flink gesnoeid. De vrijwilligers hebben daar tevens pannenkoeken gebakken voor cliënten en de bezoekers. Bij zorgboerderij Makandra in Ede en boerderij De Elsenhoek in Lunteren staken de medewerkers van Woonstede hun handen ook flink uit de mouwen. De dames hebben de paardenstal gebeitst, de bloementuin netjes gemaakt en gingen met de cliënten mozaïeken. De mannen betegelden de hondenkennel en maakten nieuwe afrasteringen.

Dit is nog maar een kleine opsomming van het vele werk dat de medewerkers van Woonstede deze dag hebben gedaan. ,,We zijn erg blij met deze hulp en de cliënten hadden een zeer gezellige dag”, aldus de zorginstelling.

Ook met uw bedrijf of groep komen klussen of wilt u ander vrijwilligerswerk doen? Vragen kunt u hierover stellen aan Agnes van den Sigtenhorst, vrijwilligerscoördinator bij ‘s Heeren Loo, via telefoonnummer 06 21824709.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie