Inbrekerswerktuigen

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Wouter Vink is doorgedrongen tot de kwartfinale van het populaire RTL 4-tvprogramma The Voice of Holland. De Arnhemmer, leraar aan het Marnix College in Ede, werd vrijdag als tweede gekozen bij een publieksstemming door sms. Vink trad op met het nummer ‘Heaven’ van Bryan Adams.

u vervolg van pagina 5

Kern van de regeling ‘koopveilig’ is: bekende prijs, zesmaandentermijn en geen makelaarskosten. Beide makelaars zijn enthousiast over de opstelling van AM waardoor de potentiële koper volgens hen iets geboden kan worden waaraan altijd behoefte is: ,,duidelijkheid en weten hoe je uitkomt.’’ Natuurlijk wordt bij het bepalen van de marktwaarde van de eigen woning rekening gehouden met de situatie op de woningmarkt, ,,maar dat moet iedereen momenteel doen.’’ Harry en Jochem: ,,Kopers zullen aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden van deze regeling.’’

EDE - De Edese ICT-journalist Brenno de Winter krijgt maandag 30 januari 2012 in Sociëteit Nieuwspoort, Lange Poten 10 in Den Haag de prijs uitgereikt van de journalist van het jaar 2011.

Brenno de Winter krijgt de prijs vanwege zijn primeurs over onder meer de misstanden rond de OV-chipkaart en over de slechte beveiliging van voornamelijk overheidswebsites.

Het is De Winter gelukt om de, op het eerste oog, wat abstracte, technische onderwerpen als ICT-beveiliging en privacy toch op de kaart te zetten. Hij deed dat met volharding en doorzettingsvermogen.

EDE - ,,De stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden bedankt haar adoptiebedrijven, de vele particuliere donateurs alsmede de bedrijven die zich hebben ingezet voor de verkoop van de kerstkaarten voor hun steun in het afgelopen jaar. Mede dankzij deze hulp, financiële steun en inzet hebben ze dit jaar weer veel goeds voor de beide Edese schaapskudden kunnen doen’’, aldus Bert Vos van de stichting.

De verkoopadressen van kerstkaart zijn: bejaardencentrum Het Maanderzand, Boekhandel De Bron - Ede, Boekhandel Novita - Bennekom, Dierenartsencentrum Ede-Bennekom, Dierenartsenpraktijk Midden-Nederland, Dierenspeciaalzaak ‘t Guppy, Expo - Doelenstraat, Jumbo De Rooij - Bellestein, Natuurcentrum Veluwe, Primera - Bellestein, Primera - Parkweg, The Read Shop - Rozenplein, Welkoop - Wekerom en vestigingen van de VVV Veluwe & Vallei.

EDE - Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag op de Europalaan in Renkum door de politie aangehouden omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden. De politie kwam het duo (een 29-jarige Edenaar en een 29-jarige man op het spoor na een melding van getuigen, die het duo die nacht hadden gesignaleerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie