Fusie tussen Vriendenstichtingen Opella

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Iedere locatie van Opella heeft op dit moment een eigen vriendenstichting. Door de ontwikkelingen binnen Opella, waaronder alle verhuizingen op het Baron van Wassenaerpark, de toekomstige nieuwbouw in onder andere Wageningen vinden de besturen van de zeven vriendenstichtingen het niet meer wenselijk om allemaal een eigen vriendenstichting te houden. Daarom fuseren per 1 januari 2012 alle vriendenstichtingen naar één vriendenstichting: Stichting Vrienden van Opella.

De Stichting Vrienden van Opella zet zich in voor de klanten van Opella. Dit doen ze door het inzamelen van geld. De Stichting Vrienden van Opella is een stichting zonder winstoogmerk. Dit betekent dat al het ingezamelde geld ten goede komt aan het welzijn van de klanten. Zo kunnen er voorzieningen worden gefinancierd die niet betaald worden door de overheid.

In het verleden hebben de Vriendenstichtingen bijvoorbeeld bijgedragen aan een wintertuin in de Honskamp in Lunteren, een orgel in De Nudehof, de instrumenten voor muziektherapie,een duo-fiets en zijn er middelen beschikbaar gesteld voor de inrichting van de huiskamer in het gebouw Walraven. Ook wordt er wel eens wat extra's gedaan bij bijzondere feestdagen.

'Vriend' worden

Stichting Vrienden van Opella nodigt iedereen van harte uit om 'vriend' te worden. Door uw vriendschap kunnen wij de klanten van Opella de extra's geven die het dagelijks leven aangenamer maken. U kunt zich aanmelden als vriend via www.opella.nl. Wij vragen een minimale bijdrage van €15 per jaar. Wilt of kunt u geen 'vriend' worden? Wij zijn ook blij met uw eenmalige donatie! Kijk voor meer informatie op www.opella.nl.

De Stichting Vrienden van Opella heeft de ANBI status. Hierdoor is uw donatie/gift aftrekbaar van de belasting.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie