Bos & Partners wordt B&P Accountants & Advies

9 januari 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Accountantsorganisatie Bos & Partners hanteert sinds 1 januari B&P Accountants & Advies als nieuwe naam. Ook de bedrijfsonderdelen RSW Amstelveen en EFC Accountants en Belastingadviseurs werken nu onder deze naam. B&P heeft zich de afgelopen jaren in hoog tempo ontwikkeld tot een full service financieel adviesorganisatie en voorziet in 2012 verdere groei.

Op basis van autonome groei en acquisities streeft B&P naar een landelijk dekkend netwerk van kantoren. De recente overnames van RSW Amstelveen en EFC Franchise Accountants & Adviseurs waren belangrijke stappen in deze ontwikkeling. B&P telt op dit moment ruim 80 medewerkers en zes vestigingen. Bij de dynamiek die deze jonge organisatie kenmerkt, passen een nieuwe naam en een eigentijdse huisstijl, zo vinden oprichter David Bos en zijn medewerkers. B&P hanteert als filosofie: klein en persoonlijk aan de voorkant (de advieskantoren) en groot aan de achterkant (de backoffice).

Kroonjuweel

De accountancy maakt forse veranderingen door. De belangrijkste daarvan is de kanteling naar digitale gegevensverwerking en informatie gestuurd werken. B&P voorziet daarin met haar ‘kroonjuweel’ Zippy. Zippy is een volledig in eigen beheer ontwikkeld, online managementinformatiesysteem dat op 'real time' basis financiële en operationele gegevens genereert en verwerkt in overzichtelijke rapportages. Uiterst efficiënt, snel en tijd- en kostenbesparend. Klanten hebben daardoor op elk gewenst moment inzicht in de financiële en operationele stand van zaken. De professionals van B&P kunnen zich daardoor volledig toeleggen op wat écht belangrijk is voor klanten, full service advisering rond en ondersteuning van de bedrijfsvoering.

Toekomst

Met een heldere organisatiestructuur, een nieuwe naam en een krachtig, fris en dynamisch logo staat B&P klaar om de kansen te grijpen die zich ook in 2012 weer zullen voordoen. Hiermee creëert de organisatie het platform voor verdere uitbouw en doorgroei, in omvang en in kwaliteit.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie