Keepster Tiffany Loeven uitgeschakeld door kruisbandblessure

18 april 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Tiffany Loeven, de 21-jarige keepster van het eerste elftal van de rouwen van DTS Ede heeft deze week slecht nieuws te horen gekregen. De voorste kruisband van haar rechter knie blijkt te zijn afgescheurd en dus zal zij 29 mei onder het mes moeten.

De blessure liep zij twee weken geleden op in de wedstrijd tegen Oerterp, toen zij een bal uittrapte. De Doetinchemse baalt enorm van haar blessure. ,,Ik was eindelijk weer terug op mijn oude niveau en had het plezier in het voetballen weer teruggevonden. En zeker nu de slotfase van het seizoen is aangebroken en wij kampioen kunnen gaan worden, is het erg zuur om vanaf de kant te moeten toekijken. ,,

De keepster is vorig seizoen van FC Twente naar DTS gekomen en heeft haar waarde al meerdere malen bewezen. Aan het begin van het seizoen kreeg DTS al een domper te verwerken toen bleek dat Yvonne Veldhuizen met een zware knieblessure het gehele seizoen niet zou kunnen spelen. Nu is dus ook Tiffany Loeven voor circa 9 maanden uitgeschakeld en zal zij zich moeten gaan richten op de tweede helft van volgend seizoen.

De ervaren Simone Hensen zal haar positie onder de lat overnemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie