Drie maal zwarte band Budo Academy Physical

21 mei 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Drie kandidaten van Budo Academy Physical namen dit weekend deel aan het centraal examen voor zwarte band. Twee kandidaten deden examen in yoseikan Ju-jutsu, één kandidaat ging op voor zijn eerste dan karate.

Er zouden nog twee kandidaten van Budo Academy Physical (vader en dochter) opgaan voor hun zwarte band kobudo (zwaardvechten), maar helaas is één van deze kandidaten drie dagen voor het examen in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. ,,Op het moment van het schrijven van dit persbericht is er gelukkig goed nieuws en hopen we op een spoedig herstel'', aldus Edgar Kruyning.

Ralf Schouten slaagde voor zijn derde dan Yoseikan jujutsu en Jesse Koops is geslaagd voor zijn 1e dan in deze discipline. Güray Bozkurt slaagde voor zijn eerste dan karate.

Hoofd-docent en directeur/eigenaar van Physical Edgar Kruyning heeft al meer dan 100 dangraden van diverse leerlingen mogen opleiden, waarbij Kruyning zelf één van de hoogste gegradueerde leraren in Martial Arts is, niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd.

foto:

Van links naar rechts: docenten Erwin Borg en Edgar Kruyning, dan de geslaagden Ralf Schouten, Jesse Koops en Güray Bozkurt, daarnaast docenten Minh Ho, Matthieu Lawalata en Marco Querreveld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie