Alfa Accountants en Adviseurs hoofdsponsor Wageningse Muur

22 mei 2012 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Alfa Accountants en Adviseurs uit Bennekom heeft vorige week een sponsorcontract getekend met de Stichting Wageningse Muur.

De Wageningse Muur organiseert jaarlijks begin juni, dit jaar op 2 juni, een wielerwedstrijd op de flanken van de Wageningse berg. Alfa is een landelijk werkend accountants- en bedrijfsadvieskantoor met onder meer een vestiging in Bennekom.

Maatschappelijk ondernemen is onderdeel van de missie, visie en bedrijfsstrategie van Alfa en waarbij het sponsoren van lokale wieleractiviteiten goed aansluit, zo vertelde Kees Cuperus, de directeur van Alfa's vestiging in Bennekom. Alfa is ook landelijk actief als sponsor en stimulator van fietsactiviteiten. Zo is Alfa al vele jaren hoofdsponsor van de jaarlijkse Ride for the Roses en subsponsor van de Wageningse Muur. Ook is er een Alfa wielerkledinglijn mede om de medewerkers in hun fietsactiviteiten te stimuleren. Daarbij past dat Alfa nu ook hoofdsponsor is van de Wageningse Muur.

Het bestuur van de Wageningse Muur is blij met de uitbreiding van het sponsorschap van Alfa. Mede hierdoor kan de stichting haar activiteiten blijven ontplooien.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie