Biljarters geven Oude Hofstede en Voedselbank 1000 euro

29 mei 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Kinderboerderij De Oude Hofstede en Voedselbank Ede zijn zaterdagmiddag door Biljartvereniging Gelre verblijd met ieder een cheque van duizend euro. De BV Gelre doneerde deze cheques in het kader van hun 50-jarig bestaan in maart dit jaar.

De jubilerende biljartvereniging had gelden bijeengebracht via de donaties tijdens de receptie, bijdragen uit het Bedrijven Biljart Toernooi en middels een grote verloting onder de leden.

Namens de jubileumcommissie sprak Frits Willemsen dat het een goed gebruik is dat BV Gelre bij een jubileum aandacht besteedt aan een goed doel. ,,En hoewel wij niet kunnen tippen aan de Postcode Loterij zijn wij trots dat we u deze cheques kunnen aanbieden'', zei hij. Waarna de dames Baanstra en Lameris, namens de Voedselbank en Ab Dominicus namens de Kinderboerderij lichtelijk ontroerd de cheques in ontvangst namen.

Na een dankwoord van de dames had Ab Dominicus een verrassing voor de biljartclub. Hij toonde een pas geboren konijn dat, synoniem aan de letters van de biljartclub BVG, de naam Bart van Gelder heeft gekregen. Deze naam zal ook op het hok op de kinderboerderij komen te staan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie