KPN Junior Schaatsclub zoekt ijsbaanambassadeur Friends on Ice Ede

22 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Edese Openluchttheater is van 8 december 2012 tot en met 19 januari 2013 weer toneel van de ijsbaan van Friends on Ice. De stichting is op zoek naar een ijsbaanambassadeur.

,,Vind jij schaatsen ook zo leuk? En wil je niets liever dan je vrienden en familie meenemen naar de ijsbaan in jouw buurt? Dan ben jij misschien wel de ideale IJSTIJD! Ambassadeur van Friends On Ice", bevestigt Guus Wijnsouw namens Friends on Ice.

Wat is IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt?

,,Tijdens de genoemde periode kan er bij jou in de buurt en op 17 andere plekken in Nederland geschaatst worden: want dan is het IJSTIJD! Tijdelijke kunstijsbanen in dorpen steden worden in november/december geplaatst zodat jij kunt vrijschaatsen, schoolschaatsen, discoschaatsen, ijshockeyen, curlen en veel meer. Behalve in jouw gemeente is het ook IJSTIJD! in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Bussum, Delft, Dordrecht, Duiven, Emmen, Enschede, Gouda, Maarssen, Middelburg, Schagen, Uden, Venlo, Vlissingen en Vught."

,,Met IJSTIJD! ondersteunt de KNSB samen KPN, ERU en Sky Radio 18 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland. Dit doen zij omdat ze het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk kinderen kunnen schaatsen of leren schaatsen. En zeg nou zelf: wat is er leuker dan te kunnen schaatsen om de hoek van je eigen huis?"

,,In het kader van IJSTIJD! zoeken wij vanuit de KPN Junior Schaatsclub een ijsbaanambassadeur.Ben jij een echte schaatsfan? En ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Dan kun jij IJsbaan Ambassadeur worden van Friends on Ice in Ede. Als ambassadeur vind je het heel leuk om (veel) te schaatsen. Daarnaast vind je het leuk om andere kinderen in jouw omgeving enthousiast te maken om te komen schaatsen bij Friends on Ice. Bijvoorbeeld kinderen van je school of sportvereniging. Ook is het belangrijk dat je op 9, 10 of 11 november naar Thialf Heerenveen kunt komen."

Wat doet een IJsbaan Ambassadeur?

,,Je enthousiasmeert je vrienden en vriendinnen en hun ouders en broertjes en zusjes voor de ijsbaan in jouw gemeente. Daarnaast plaatst je leuke wetenswaardigheden op Twitter en upload toffe ijsbaanfoto's op Facebook #ijstijd. ,,Als dank ontvang je van de KPN Junior Schaatsclub een uitnodiging om met je ouders en broer of zus een dagje naar het KPN NK Afstanden (9-11 november) te komen. Daar mag jij een dagje meehelpen met de medaille uitreiking aan de topschaatsers."

,,In Ede krijg je schaatsles van oud-wereldkampioen Barbara de Loor. Ook ga je als ambassadeur met haar lunchen. En natuurlijk krijg je een echte trainingstrui die de topschaatsers ook dragen. Daarnaast krijg je van de organisatie van Friends on Ice een Passe-partout waardoor je van 8 december 2012 t/m 19 januari 2013 onbeperkt en gratis kunt schaatsen."

Ambassadeur worden?

,,Hartstikke leuk! Ga met een van je ouders naar schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub en geef je op. We vragen je gegevens achter te laten en één vraag te beantwoorden: wat zou jij doen om mensen uit jouw regio naar de ijsbaan in Ede te laten komen? Je kunt je inschrijven tot 1 november. Wie weet word jij de ijsbaan ambassadeur van 2012-2013", besluit Wijnsouw.

Over de KPN Junior Schaatsclub

IJsbaan ambassadeur is een initiatief van de KPN Junior Schaatsclub van de KNSB.

Dit is een gratis club voor kinderen van 9-12 jaar die schaatsen en inline-skaten super cool vinden. Ga voor meer informatie naar schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub.

Meer informatie: KPN Junior Schaatsclub.

Ellen Reijmer: E.Reijmer@KNSB.nl / 06 5580 0288

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie