Oliebollen van Scouting Lunteren

27 november 2012 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij menigeen de oliebollenkoorts te stijgen. Net als vorig jaar gaan scouts van Scouting Lunteren hun best doen zoveel mogelijk oliebollen en appelbeignets aan de man te brengen. Met de opbrengst hoopt de groep extra activiteiten te kunnen bekostigen en kampeer- en knutselmaterialen te bekostigen.

In de maand december gaan de leden van Scouting Lunteren weer hun best doen om zo veel mogelijk oliebollen en appelbeignets te verkopen. Dus misschien staan ze binnenkort ook met hun bestellijst bij u aan de deur. De zakken met tien heerlijke oliebollen of vijf heerlijke appelbeignets kosten dit jaar 5 euro. Een bakkerij ondersteunt de actie en dus krijgt u bakkerskwaliteit.

Op maandagochtend 31 december kunnen de oliebollen en appelbeignets worden afgehaald in Lunteren en Barneveld. Het is echter ook mogelijk om de lekkernijen te laten bezorgen (alleen in de kernen van Lunteren en Barneveld), dit kost een euro per bestelling extra. Zo liggen de bollen en/of beignets ruim op tijd in de schaal voor een heerlijke oudejaarsavond.

Geen scout aan de deur gehad? Geen probleem, u kunt de oliebollen en appelbeignets tot 22 december ook via internet bestellen. U surft daarvoor naar www.scoutinglunteren.nl/oliebollen/ en vult uw bestelling in. U kunt aangeven of u de bestelling wilt afhalen of laten bezorgen.

Scouting Lunteren is een vereniging die al meer dan 65 jaar bestaat. Wekelijks komen ongeveer 120 jeugdleden uit Lunteren, Barneveld, Ede en Wekerom naar het clubhuis aan de Lunterse Boslaan. Avontuur, respect voor elkaar en de omgeving, buitenactiviteiten en plezier zijn centrale pijlers in de activiteiten. Meer informatie over de Scoutinggroep is te vinden op www.scoutinglunteren.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie