Plek in gezin, werk en leven

27 november 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Het laatste Spiritueel Cafe Edé van dit jaar wordt maandag 10 december gehouden. Deze avond zal Erna Bakker een verhelderende lezing geven over het innemen van jouw plek in je gezin, je werk en je leven.

,,Dit klinkt zo eenvoudig maar het blijkt toch vaak lastig dit ook ten volle te doen. Een familieopstelling kan een manier zijn om hiermee op een diepere laag aan de slag te gaan. In een opstelling komt naar boven waar het echt over gaat. Doordat je voorbij gaat aan denken en emotie kan er ontspanning, rust en vrede in jezelf ontstaan. Maak op deze avond (verder) kennis met familieopstellingen en ervaar wat het jou kan brengen'', aldus organisator Sarala Krabbenborg van ToBeYounique.

Erna Bakker werkt als psychosomatisch fysiotherapeute en begeleidt mensen bij het terugvinden van ontspanning, rust en vrijheid in zichzelf. Ze weet op een hele toegankelijke manier het niet tastbare tastbaar te maken. Voor diegenen die hier meer mee willen, is er de mogelijkheid deel te nemen aan een dagworkshop familieopstellingen. De datum voor 2012 is 14 december, voor 2013: 18 januari, 8 februari en 15 maart.

Voor meer informatie over deze dagworkshops zie www.praktijkbate.nl . Voor verdere informatie over de lezing aanmelding ga naar www.tobeyounique.nl/spiritueel-cafe/agenda .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie